Fast overnatningsaftale for virksomheder

Hvis din virksomhed har et større behov for hotelovernatninger til gæster og ansatte eller ved afholdelse af store arrangementer, så anbefaler vi, at du tager kontakt til vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning for din virksomhed.

Fast kontaktperson
Du får en fast kontaktperson hos Hotel Harmonien, som du altid kan tage fat i, og som kender dig og dine behov indgående. På den måde sparer du mange samtaler frem og tilbage, og det hele går mere gnidningsløst.

Online booking
Når du har en firmaaftale med Hotel Harmonien, så aktiverer vi aftalen i vores system, så du selv kan booke via vores hjemmeside til den aftalte pris.

Firmapris
Du får en fast pris på din overnatning. Prisen kan forhandles individuelt alt efter behov for lige netop dit firma.

Hjælp i forbindelse med specialarrangementer
Har du specielle ønsker i forbindelse med et møde, en fest, et firmaarrangement eller noget helt fjerde, så imødekommer vi gerne dette, og hjælper hvor vi kan.

Annullering
Annullering af ophold skal ske skriftligt senest kl. 12:00 på ankomstdagen. Ved for sen annullering eller manglende afbestilling har Palads Hotel Viborg ret til at fakturere første nat inklusiv eventuel forplejning.

Betaling
Der kan sendes en samlet faktura for hver overnatning eller flere overnatninger samlet.

Send en forespørgsel

Har du lyst til at komme forbi og se hotellet? Du får en personlig rundvisning, hvor vi også kan få os en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

MØDER OG KONFERENCER PÅ HOTEL HARMONIEN

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af konference lokaler samt forplejning. Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige møde- og konferencefaciliteter, ser vi frem til at høre fra jer.