28. januar 2024

| kl.14:00

- 16:00

Dansktopsøndag med Katrine Ring og stort kagebord

Dansktopsøndag med Katrine Ring og stort kagebord

Kagetallerken fra café Kagehjørnet Hotel Harmonien i Nakskov     Kagetallerken fra café Kagehjørnet Hotel Harmonien i Nakskov

28. januar klokken 14-16 Dansktopsøndag med Katrine Ring, masser af kage fra Kagehjørnet, kaffe og portvin mens Katrine Ring spiller gamle dansktop vinylplader, syng med eller tag en tur på dansegulvet til de gamle kendinge.

Dans til Dansktop fra Dansktoppens første gyldne periode 1966-1977.
Det er her Slabadubadelle-Mette, Bjørn Tidmand, Grethe Ingmann, Birthe Kjær, Birte Wilke, Dorthe Kollo, Keld og The Donkeys, Peter Belli og Les Rivals, Pia Ortkær og Ulla Pia kom frem. Og Gitte Hænning og Dario dukkede op ligesom Lollands lokale dansktopnavne Rico Kvintetten og Lars Stryg og Royal Strings.
DJ Katrine Ring spiller singlerne fra tiden, og hun opfordrer til at danse til dansktopmusik, akkurat som man gjorde det, dengang sangene kom frem i slutningen af 1960’erne. Selv har hun oplevet Bjørn Tidmand i Svingeln i 1967. Han sang årets store hit Lille Sommerfugl. Og senere dansede hun som barn til danskstopsinglerne i en frisørsalon i Horbelev.

Der spilles vinylplader – og det er de originale plader fra dengang. Katrine Rings dansktopsamling begyndte, da hun mødte den kendte programvært Mogens Landsvig på P3, Danmarks Radio. Han havde været bassist på mange af indspilningerne dengang, men var træt af at gemme på pladerne og ville smide dem ud. I stedet fik Katrine Ring dem. Hun lavede indslag til P3 som DJ Laila, der “ka li musik, bare der er rytmik” og gik på jagt efter flere dansktopsingler.
Katrine Ring været professionel DJ siden slutningen af 1980’erne, og været medlem af adskillige DJ-kollektiver og med egne klubber i Danmark og Sverige. Hun har spillet op til dans med dansktopsingler før bland andet på Falster.

Billetter købes hos Billetexpressen

Pris: kr. 285

Kontakt os